hannah geeft je huid een kans!

Het cosmeticamerk hannah wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, en is van zeer hoge kwaliteit. Wie hannah zegt, zegt Hannah Hakze. Zij was een groot pionier en vakvrouw op het gebied van structurele huidverbetering. Hannah ging voor absolute kwaliteit en resultaat. Na haar overlijden heeft haar team van professionals haar levenswerk overgenomen. In het eigen coachingcenter in Voorthuizen worden producten, behandelingen en apparatuur net zo lang aangepast totdat deze een optimaal resultaat geven. Vanzelfsprekend worden dezelfde hoge eisen gesteld aan de tot hannah huidcoach opgeleide huidspecialisten. Zij volgen een gedegen opleiding, verplichte jaarlijkse nascholing en coaching. Elke behandeling begint met een huidmeting met de Skin Analyzer. De behandeling zelf bestaat uit vijf stappen: 

1    reinigen

2    peelen

3    stimuleren

4    herstellen

5    beschermen

Na de behandeling is de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Een goede doorbloeding is absoluut noodzakelijk voor uw huid. Zonder deze stimulering is er onvoldoende aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en worden afvalstoffen niet goed afgevoerd.

Huidanalyse
Elke behandeling begint met een huidanalyse, het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en pH-waarde van uw huid. Dit wordt gedaan met behulp van de Skin Analyzer. Zo kunt u ook zelf de vorderingen van uw huid bijhouden. De behandeling en productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast. Hierdoor sluiten de behandeling en de hannah producten die u zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat uw huid op dit moment nodig heeft.

Vocht
Een vochtarme huid bindt geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, hoeveel werkstoffen een crème ook bevat.

Vet
De huid wordt door een natuurlijk vetfilmpje beschermd tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan.

pH-waarde
De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben of verergeren.

Om uw huid zo goed mogelijk te kunnen analyseren, raden wij aan uw huid niet voorafgaand aan de behandeling te reinigen zodat de huidmetingen een eerlijk beeld afgeven over de staat waarin uw huid verkeerd.