IK Skin Perfection

In mijn schoonheidssalon werk ik met natuurlijke producten van IK Skin Perfection.

De missie van IK is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK Skin Perfection gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Ik werk daarom volgens het unieke 4-Fasen Programma. Hiermee reset, herstel en stimuleer ik de huid naar zichtbare huidverbetering!

4 Fasen reset programma

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering creër ik door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Tijdens de verschillende behandelingen besteed ik veel aandacht aan de huidanalyse.

FASE 1 • Reset your skin
Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens Fase 1, de unieke Reset fase, breng ik je huid weer in balans en wordt het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 2 • Let’s repair
In Fase 2 wordt je huid hersteld en bouwen we het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en de huidconditie te optimaliseren.

FASE 3 • Renewed effects
In Fase 3 zul je merkbare resultaten zien doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hooggeconcentreerde krachtige serums.

FASE 4 • Maximum results
In Fase 4 gaan we voor blijvende doeltreffende huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën mengen we met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.