Medikal

Soms heeft je huid speciale behandeling nodig…

De Medikal collectie van IK Skin Perfection is speciaal ontwikkeld voor huidzorg bij intensieve medicatie, chemotherapie of bestraling. Ik Skin Perfection kiest er bewust voor om specifieke stoffen te vermijden, hierdoor zijn de producten veilig te gebruiken. Een medisch behandeltraject zal niet verstoord worden en de huid zal niet beschadigd raken.

Alle producten zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen huidbelastende stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. De unieke geformuleerde Medikal producten zorgen dat de pH-waarde van de huid en de huidflora in optimale balans komen.

Medical Reflex Treatment • €60 • 60 min
Dit is een unieke behandelmethode waarbij de Facial Reflex Massage centraal staat. Door deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie door het gehele lichaam en met name alle organen geactiveerd. Zo wordt het lichaam aangezet tot herstel. Deze massage inclusief aangepaste gezichtsbehandeling is zeer aangenaam en ontspannend, wordt door iedereen goed verdragen en kun je als kuur of losse behandeling boeken.
Vooral geschikt voor:
• mensen in een medisch behandeltraject om het immuunsysteem te versterken
• tijdens en na een behandeltraject bij kanker
• gebruik van andere zware medicatie die invloed uitoefent op het immuunsysteem
• iedereen met een verminderde weerstand
• psychische problemen (o.a. stress)

Ervaar wat de Medical Reflex Treatment en de Medikal producten voor jou kan betekenen.

Cadeautip Medical Box €39,95

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze ziekte?

Geef jezelf – of een ander - dan een bijzonder cadeau.


Cadeautip Silky Organic Recover Box €39,95

Ben of ken jij iemand met een extreem gevoelige huid, met extreme jeuk, eczeem of psoriasis en wil jij of diegene dat heel graag onder controle hebben en houden? De Silky Organic Recover Box; een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid veilig gebruikt kunnen worden.

Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk!